Grossist/Distributör

Sömlös integrering med era WMS och TA-system

Alla har nytta av pinDeliver – kom igång idag!

pinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som möjliggör transparenta och hållbara leveranser genom digitalisering av last mile logistiken. Vi tillhandahåller planeringsverktyg som använder maskininlärning och AI, vi har en mycket populär och intuitiv chaufförs-app, en förstklassig plattform för kundkommunikation och naturligtvis överblick i realtid för t.ex. kundsupport. Självklart kan vårt system lätt integreras med era befintliga WMS och TA-System.  

pinDeliver – för komplett kontroll och full flexibilitet

Vi har gjort det snabbt och enkelt att importera alla dina leveransorder till pinDeliver, inklusive specifika leveranstider och detaljer om lasten. Inom några minuter får du de föreslagna rutterna på skärmen och får omedelbart en fullständig översikt över dina leveranser och vilka resurser som krävs. Du kan även blanda fasta rutter med sporadiska flöden.

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att fyllnadsgraden på dina bilar ökar och miljöpåverkan minskar.

Du kan tilldela rutterna till dina egna leveransfordon och förare eller så kan du låta underleverantörer ta hand om vissa uppdrag. Med pinDeliver får du en helt digitaliserad process från centrallager eller fabrik hela vägen till last mile distributionen!

Planera och förbättra effektiviteten med pinDeliver

Med pinDeliver får du en omedelbar översikt över dina leveranser och en helt digitaliserad upplevelse. Plattformen låter dig proaktivt kommunicera avvikelser och lyfta fram potentiella förbättringar som ökar effektiviteten och lönsamheten. När du vinner nya kunder kan du snabbt analysera hur du bäst integrerar dem i dina befintliga rutter.

 

Låt pinDeliver bli en integrerad del av din verksamhet

Vårt team av utvecklare har sett till att pinDeliver uppfyller de högsta kraven när det gäller användarvänlighet och även flexibiliteten att integrera med din webbshop, WMS eller affärssystem. Vi har integrationer redo att användas med de flesta e-handelsplattformar och TA-system.

fyra moment

För den perfekta leveransen

Planera

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att du inte bara förbättrar kvalitet och kundupplevelse utan också frigör värdefull handläggningstid som spenderas bättre på dina kunder. Genom optimeringsprocessen kan du också minimera miljöpåverkan och bidra till ett bättre klimat.

Leverera

För att göra ett perfekt sista intryck på dina kunder måste du lita på att transportbolaget och deras chaufförer presterar en fantastisk leveransupplevelse. pinDeliver erbjuder en populär och intuitiv app som hjälper både dig och chaufförerna att glänsa och göra leveransen till en riktigt bra upplevelse för dina kunder. Efter leveransen kan du be dina kunder att betygsätta leveransen, anonymt.

Kommunicera

Genom att digitalisera hela distributionsprocessen kan pinDeliver erbjuda kraftfulla verktyg för att tillgodose dina kunders efterfrågan på information. Med uppföljning i realtid och en plattform för kommunikationsflöden kan du enkelt förutse förändringar och effektivt och proaktivt kommunicera med både kunder och chaufförer.

Följ upp

Förutom verktygen för realtidsuppföljning som hjälper exempelvis Kundtjänst att hålla full kontroll över dina kundleveranser så erbjuder också pinDeliver kraftfulla rapport- och analysverktyg. Med bara några få klick får du en bra översikt över saker som leveransprecision, avvikelser, kundnöjdhet och mycket mer.

REDO ATT EXCELLERA DINA LAST MILE LEVERANSER?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!