Transportör

Ruttoptimering

pinDeliver är lätt att använda och vår ruttoptimering adderar värde i varje steg från planering till leverans

Vårt system för ruttoptimering hjälper er att leverera alla typer av varor och stöder allt från stora långtradartransporter till 100% miljövänliga cykelbud. Vi har även speciell funktionalitet för att hantera batterikapacitet för elfordon.

pinDeliver hjälper dig och dina underleverantörer att hantera leveranserna hela vägen från plockning på centrallager till den lokal last mile distribution, så att ditt arbete blir enklare och dina kunder får bästa möjliga leveransupplevelse.

Låt pinDeliver hjälpa dig att få full kontroll på dina leveranser, hela vägen

Att få en leverans från t.ex. ett centrallager eller en fabrik hela vägen till en slutkund är ofta komplicerat och kan involvera flera olika transportmetoder och företag.

Som transportör kan det vara svårt att erbjuda bra track & trace , att säkerställa att all kommunikation går till rätt person vid rätt tillfälle och att kunna analysera sitt miljöavtryck.

pinDeliver kan hantera dina leveranser hela vägen från plockning på centrallager, hantera streckkodläsning, leverans till distributionscentral och slutligen omlastning för den lokala last mile distributionen. Allt 100% digitaliserat, med full spårbarhet och möjlighet att dela informationen.

 

pinDeliver – för fullständig kontroll och full flexibilitet

Vi har gjort det snabbt och enkelt att importera alla dina leveransorder till pinDeliver, inklusive specifika leveranstider och detaljer om lasten. Inom några minuter får du de föreslagna rutterna på skärmen och får omedelbart en fullständig översikt över dina leveranser och vilka resurser som krävs.

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att fyllnadsgraden på dina bilar ökar och miljöpåverkan minskar.

Du kan tilldela rutterna till dina egna leveransfordon och förare eller så kan du låta underleverantörer ta hand om vissa uppdrag. Med pinDeliver får du en helt digitaliserad process från centrallager eller fabrik hela vägen till last mile distributionen!

pinDeliver förenklar alla chaufförers jobb

Vårt team av utvecklare har lyssnat på de mest erfarna förarna och byggt ett verktyg som är utformat för dem. pinDeliver hjälper till att bli av med onödig administration och låter förarna fokusera på att leverera dina varor och paket.

Med pinDeliver får förarna ett detaljerat schema, trafikanvisningar, inbäddat GPS-stöd, digital signering på skärmen och till och med en automatisk funktionalitet för att ta bilder som leveransbevis.

fyra moment

För den perfekta leveransen

Planera

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att du inte bara förbättrar kvalitet och kundupplevelse utan också frigör värdefull handläggningstid som spenderas bättre på dina kunder. Genom optimeringsprocessen kan du också minimera miljöpåverkan och bidra till ett bättre klimat.

Leverera

För att göra ett perfekt sista intryck på dina kunder måste du lita på att transportbolaget och deras chaufförer presterar en fantastisk leveransupplevelse. pinDeliver erbjuder en populär och intuitiv app som hjälper både dig och chaufförerna att glänsa och göra leveransen till en riktigt bra upplevelse för dina kunder. Efter leveransen kan du be dina kunder att betygsätta leveransen, anonymt.

Kommunicera

Genom att digitalisera hela distributionsprocessen kan pinDeliver erbjuda kraftfulla verktyg för att tillgodose dina kunders efterfrågan på information. Med uppföljning i realtid och en plattform för kommunikationsflöden kan du enkelt förutse förändringar och effektivt och proaktivt kommunicera med både kunder och chaufförer.

Följ upp

Förutom verktygen för realtidsuppföljning som hjälper exempelvis Kundtjänst att hålla full kontroll över dina kundleveranser så erbjuder också pinDeliver kraftfulla rapport- och analysverktyg. Med bara några få klick får du en bra översikt över saker som leveransprecision, avvikelser, kundnöjdhet och mycket mer.

REDO ATT EXCELLERA DINA LAST MILE LEVERANSER?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!