OM OSS

team pindeliver

Patrik Thelandersson

CEO +46701896401

Jon Perslow

Head of product +46701896409

Richard Robertsson

HEAD OF SALES +46737010021

Jeremy Danner

HEAD OF DEVELOPMENT +46760223400

För generella frågor, samarbeten eller för att boka en demo, maila oss på hello@pindeliver.com.
Tyvärr kan vi inte svara på frågor om individuella leveranser, kontakta istället kundtjänst på företaget där du köpt dina varor.

Lång erfarenhet inom lösningar för logistik

pinDeliver AB är medarbetarägt och har sitt huvudkontor i Göteborg. Vi har även anställda som utgår från Stockholm och Malmö. pinDeliver var tidigare en del av Elicit Group som vi fortsatt har ett nära samarbete med då vi båda har kontor i Centralhuset vid Göteborgs central.

pinDeliver föddes ur en annan lösning i en helt annan bransch. Att förenkla för en närakuts patienter genom att avisera per SMS en stund innan det var ens tur effektiviserade internlogistiken och sparade 8 minuter per besök. Varför skall man behöva vänta hela dagen på ett paket, kan man inte tillämpa samma teknik inom denna transportbransch också?

Detta i sin tur ledde oss 2012 in på varutransporter och initialt främst kylda leveranser av matkassar hem till privatkonsumenter.

I takt med att pinDeliver tog form ökade behoven av förutsägbara och hållbara leveranser i flera olika branscher, inte bara till privatpersoner. Baserat på detta har pinDeliver utvecklats till en leveransplattform som idag effektiviserar hela leveransprocessen, från lager till terminal och från terminal till slutleverans med full spårbarhet och förstklassiga leveransupplevelser.

Idag har vi kunder inom e-handel, stora dagligvaruhandlare, grossister, transportörer och budbolag.

KONTAKTA OSS

Träffa oss

Nils Ericsonsplatsen 3, 41103, Göteborg

Maila oss

hello@pindeliver.com