Kundcase

Våra kunder är hjärtat i vår verksamhet. Få en inblick i hur vi, tillsammans med våra kunder, skapar värdefulla resultat och framgångsrika samarbeten. Här hittar du kundberättelser om deras upplevelser med pinDeliver och samarbetet med oss.

Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Med lager i Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå, samt ett antal omlastningscentraler runt om i Sverige, har de flöden som täcker stora delar av Sverige. Läs om hur de får spårbarhet och kontroll genom hela logistikkedjan med pinDeliver.

Urban Deli

Urban Deli har sedan start haft en innovativ idé, där deras kunder får en kombinerad matupplevelse där godare, enklare och lyckligare matliv står i fokus. Läs mer om hur de använder pinDeliver idag.

Bra Möbler

Bra Möbler

Bra Möbler har sedan starten specialiserat sig på utemöbler och haft ett fokus på att erbjuda utemöbler med bästa kvalitet. Läs mer om hur de använder pinDeliver.

GDL

GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. Läs om hur de använder pinDeliver idag.

Årstiderna

Årstiderna producerar och levererar 100 % ekologiska matkassar och råvaror hem till dörren. Idag har företaget kunder i både Sverige och Danmark. Totalt levererar företaget varje vecka sina matkassar till 80 000 kunder i båda länderna. Läs om hur de använder pinDeliver.

Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning. Läs om hur de använder pinDeliver för sina last mile leveranser.

Så här enkelt
kommer du igång!