Kundcase

Läs om hur några av våra kunder använder pinDeliver

- Jag tänkte direkt på pinDeliver eftersom jag har en bra relation till pinDeliver sedan innan. På måfå kontaktade jag dem och bokade in ett möte, där vi kom på en lösning på hur vi kunde lösa det, då pinDeliver hade erfarenhet av liknande utmaningar. Sen bokade vi upp möten och allt rullade på. pinDeliver kunde svara på alla frågor och vi hittade ett sätt vi kunde arbeta för att nå målet och slutkunden. Allt gick verkligen väldigt smärtfritt.
Valentin Romanov
Affärsutvecklare, Axfood
Urban Deli logo

Urban Deli har sedan start haft en innovativ idé, där deras kunder får en kombinerad matupplevelse där godare, enklare och lyckligare matliv står i fokus. Läs mer om hur de använder pinDeliver idag.

Bra Möbler har sedan starten specialiserat sig på utemöbler och haft ett fokus på att erbjuda utemöbler med bästa kvalitet. Läs mer om hur de använder pinDeliver.

- Våra kunder får information så snart deras order är tillgänglig att bokas, där man kan se körschemat i realtid och boka sin leverans i lugn och ro på egen hand- utan någon personlig assistans. Integrationen med pinDeliver är Win-Win dels för kunden som tycker det är smidigt och dels för oss som spar mycket tid i hanteringen.
Simon Forslund
IT & e-handelsansvarig Bra Möbler
- I sin helhet kan vi spara upp till 30% av en trafikledares arbete genom att använda pinDeliver i vår verksamhet.
John Jardman
Key Account Manager, GDL

GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. Läs om hur de använder pinDeliver idag.

arstiderna pindeliver

Årstiderna producerar och levererar 100 % ekologiska matkassar och råvaror hem till dörren. Idag har företaget kunder i både Sverige och Danmark. Totalt levererar företaget varje vecka sina matkassar till 80 000 kunder i båda länderna. Läs om hur de använder pinDeliver.

- Teamet på pinDeliver gör verkligen alltid det där lilla extra för att få vårt samarbete att blomstra. När det funnits behov från vår sida att anpassa systemet till vår verksamhet så får vi alltid den hjälp vi behöver. Det är sällsynt att se i en samarbetspartner och det är något som har gjort att jag verkligen värdesätter vårt samarbete och gärna rekommenderar pinDeliver till andra.
Rachel Seow Sosa
Head of Sales, Marketing & Communication, Årstiderna
- Med hjälp av pinDeliver kan vi ta eget ägarskap över vårt logistikflöde och erbjuda våra kunder en bättre leveransupplevelse i jämförelse med traditionella transportörer.
Joakim Kvesic Möller
Operations Manager, Home Furnishing Nordic
home-furnishing-nordic

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning. Läs om hur dom använder pinDeliver för sina last mile leveranser.

Redo att excellera dina last mile leveranser?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!