Transportsystem - vår plattform

Bli konkurrenskraftig inom last mile med pindelivers transportsystem

pinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som effektiviserar och digitaliserar hela leveransprocessen. Från transportbokning till uppföljning och alla viktiga händelser som händer däremellan. Vår plattform för transportsystem är komplett, men samtidigt flexibel och skalbar för att kunna möta våra kunders skilda behov. Alla kan dra nytta av att använda pinDeliver.

En plattform, flera gränssnitt

pinDeliver tillhandahåller olika gränssnitt och moduler för olika intressenter och användare. Vi har en modul för planering som använder maskininlärning och AI, en populär och intuitiv app för chaufförsstöd, en förstklassig kundkommunikationsmodul och naturligtvis realtidsöversikt för t.ex. transportchefer och kundsupport. Vårt team av utvecklare har sett till att pinDeliver är lätt att använda, för alla.

På kontoret

Transportchefer och kundtjänst arbetar i vårt ”OFFICE” -gränssnitt. Det finns moduler för planering, kundkommunikation och uppföljning. Med pinDeliver som din ’medarbetare’ kommer du alltid att ha kontroll och verktyget erbjuder stöd för många olika typer av transportflöden, exempelvis konsoliderad distribution, omlastning på terminal och multipla upphämtningar och leveranser i samma tur.

På terminalen

pinDeliver erbjuder verktyg som supporterar och effektiviserar arbetsflödet för plockning av orders vilket minskar risken för fel och ersätter manuell hantering. Dessutom ger pinDelivers ’HUBB’-app dig full kontroll över varor som anländer och lämnar terminalen.

På vägen

Vårt team av utvecklare har lyssnat på de mest erfarna chaufförerna och byggt ett verktyg för dem, pinDeliver ’GO’ -appen. Alla behöver hjälp ibland och du vill bli av med onödig administration och att kunna fokusera på att leverera ditt allra bästa jobb där ute. Med pinDeliver får alla chaufförer ett detaljerat schema, trafikanvisningar, GPS-stöd, signering på skärmen, fotografering vid leverans, hantering av avvikelser och stöd för återvinning. Allt det som registreras av chaufförerna under en tur kommer omedelbart att överföras till pinDeliver ’OFFICE’.

Som mottagare

Som mottagare är du mest intresserad av en sak; när kommer mina varor? pinDeliver ’GET’ -appen för slutkunderna kommer inte bara att bekräfta leveransen utan förser även med en löpande uppskattad leveranstid, möjligheter för kunderna att slutföra sina leveransinstruktioner, boka om en planerad leverans och ordna returhämtningar. Det finns också ett inbyggt stöd för anonyma kundundersökningar och betyg.

För produktägare och transportföretag kan pinDeliver ’GET’ -app anpassas med logotyper och grafisk profil.

Mellan olika intressenter

Leveransprocessen genererar mycket information som andra system behöver känna till. Det kan handla om affärssystem och orderhantering, WMS-, TMS- och TA-system, etc. Med integrationsmodulen ”pinDeliver Service Center” är det lätt att kommunicera med andra parter. Läs mer om detta under Integration.

REDO ATT EXCELLERA DINA LAST MILE LEVERANSER?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!