Historien bakom revolutionen

Från en idé om att revolutionera logistikbranschen till att göra det – steg för steg – med våra kunder. Här kan du komma oss närmare, och följa vår resa genom åren.

pinDeliver i siffror

miljoner optimerade leveranser
0
% nöjda kunder
0
% tycker pinDeliver är prisvärt
0

Vår resa genom åren

Bli en del av den med oss.

2012
pinDeliver grundas

Som en del av IT-konsultbolaget Elicit Group föds idén till pinDeliver. Med en längtan efter spårbarhet vid leverans väcks frågan: varför ska man behöva vänta hela dagen på ett paket? Det blir startskottet för revolutionen.

2014
Matjätten väljer pinDeliver

Vår logistiklösning för transportvaror och kylda matkassar väcker matjättarnas intresse. City Gross väljer oss som logistikplattform för distribution av deras matkassar. Snart därefter blir även Axfood vår kund. 

2018
pinDeliver expanderar

ICA-gruppen väljer vår plattform för levereras av mat från ICAs centrallager i Stockholm.

2020
Nytt huvudkontor i Göteborg

Efter ett långt samarbete med Elicit Group är det dags att flytta till egen lokal. Dörrarna till nya kontoret slås upp på centralstationen i Göteborg. Samma år lanseras vår egna Hubb-app.

2021
pinDeliver når internationell mark

Sveriges ledande restauranggrossist Martin & Servera väljer pinDeliver som TMS. Det blir även året som vi når internationell mark. Den danska grossisten FS DK Aps väljer oss för planeringen av leveranser till såväl Danmark som Tyskland. Även transportcentralen TAB i Norge blir vår kund. 

2022
Next Generation TMS

pinDeliver utvecklas till en komplett leveransplattform som effektiviserar hela leveransprocessen, från lager till slutleverans med full spårbarhet och förstklassiga kundupplevelser. Bland vårt kundregister hittas nu allt från dagligvaruhandlare och grossister till transportörer och budbolag. Det blir även året som vi blir helt medarbetarägda.

2023
pinDeliver awarded - Topp 10 i Europa​

Vi blir utnämnda som ett av Europas tio mest framstående företag inom logistik och last-mile-leverans enligt Logistics Transportation Review.

FRIHET

ENKELHET

LEVERANSSÄKERHET

Några av våra revolutionärer

Så här enkelt
kommer du igång!