Ruttplanering för
E-Handel

Överträffa dina kunders förväntningar! erbjud en kundupplevelse i världsklass Med vårT system med ruttplanering.

Om du vill överträffa dina kunders förväntningar och tillhandahålla leveransprecision och kundupplevelse i världsklass bör du titta på pinDeliver.

De flesta kunder, både konsumenter och företag, rangordnar leveransprecision och flexibilitet högt på sin lista över viktiga kriterier när de väljer vem de ska köpa från. Ofta är en bevisad bra leveransupplevelse det som driver kundnöjdhet och ökad återköpsfrekvens.

Alla har nytta av pinDeliver, kom igång idag!

pinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som möjliggör transparenta och hållbara leveranser genom digitalisering av logistikflödet. Vi tillhandahåller en rad moduler och verktyg som hjälper alla inblandade, före, under och efter leveransen.

Vårt team av utvecklare har sett till att pinDeliver uppfyller de högsta kraven när det gäller användarvänlighet och även flexibiliteten att integrera med din webbshop, WMS eller affärssystem. Vi har integrationer redo att användas med de flesta e-handelsplattformar och TA-system.

Få en omedelbar översikt över dina leveranser och kommunicera proaktivt

Vi har gjort det snabbt och enkelt att importera alla dina kundorder till pinDeliver, inklusive specifika leveranstider och detaljer om lasten. Inom några minuter får du de föreslagna rutterna på skärmen och får omedelbart en fullständig översikt över dina leveranser.

Du kan tilldela leveransfordon och förare för dina uppdrag eller skicka allt vidare till ditt transportföretag för att utföra leveranserna.

Kommunicera med dina kunder efter att dom checkat ut

Om du verkligen vill skapa en kundupplevelse som till och med överträffar vad du kan få i en fysisk butik kan du lita på att pinDeliver hjälper dig.

Vår kundapp ger en plattform för dig att kommunicera, inte bara bekräftelse av leverans, utan uppskattad leveranstid, möjligheter att omboka, ordna returhämtningar och att få dina kunders betyg på leveransupplevelsen. Allt med ditt varumärke som avsändare.

pinDeliver hjälper dig att ha full kontroll på dina leveranser, hela vägen

Vi levererar alla typer av varor och stöder allt från stora långtradartransporter till 100% miljövänliga cykelbud. Vi har även speciell funktionalitet för att hantera batterikapacitet för elfordon och stöd för att hantera click and collect flöden.

pinDeliver hjälper dig och dina underleverantörer att hantera leveranserna hela vägen från plockning på centrallager till din lokala last mile distribution, så att ditt arbete blir enklare och dina kunder får bästa möjliga leveransupplevelse.

fyra moment

För den perfekta leveransen

Planera

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att du inte bara förbättrar kvalitet och kundupplevelse utan också frigör värdefull handläggningstid som spenderas bättre på dina kunder. Genom optimeringsprocessen kan du också minimera miljöpåverkan och bidra till ett bättre klimat.

Leverera

För att göra ett perfekt sista intryck på dina kunder måste du lita på att transportbolaget och deras chaufförer presterar en fantastisk leveransupplevelse. pinDeliver erbjuder en populär och intuitiv app som hjälper både dig och chaufförerna att glänsa och göra leveransen till en riktigt bra upplevelse för dina kunder. Efter leveransen kan du be dina kunder att betygsätta leveransen, anonymt.

Kommunicera

Genom att digitalisera hela distributionsprocessen kan pinDeliver erbjuda kraftfulla verktyg för att tillgodose dina kunders efterfrågan på information. Med uppföljning i realtid och en plattform för kommunikationsflöden kan du enkelt förutse förändringar och effektivt och proaktivt kommunicera med både kunder och chaufförer.

Följ upp

Förutom verktygen för realtidsuppföljning som hjälper exempelvis Kundtjänst att hålla full kontroll över dina kundleveranser så erbjuder också pinDeliver kraftfulla rapport- och analysverktyg. Med bara några få klick får du en bra översikt över saker som leveransprecision, avvikelser, kundnöjdhet och mycket mer.

REDO ATT EXCELLERA DINA LAST MILE LEVERANSER?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!