Last Mile plattform

pinDeliver är en molnbaserad last mile delivery plattform som effektiviserar och digitaliserar hela leveransprocessen. Alltså från transportbokning till uppföljning och alla viktiga händelser som händer däremellan. 

30%

mer effektiva last mile leveranser med pinDeliver

Last Mile behöver inte längre vara den dyraste milen

Några av vinsterna som våra kunder väljer oss för

% mer effektiv kundtjänsthantering
0
% ökad produktivitet i din logistikkedja
0
minuter mindre administrativt arbete per chaufför varje dag
0

4 moment för den perfekta leveransen

Vi hjälper dig digitalisera alla moment.

Allt du behöver för att digitalisera Last Mile

Transportplanering

Chaufförsstöd

Kundupplevelse

HubbApp

Uppföljning / Kundtjänst

Integrationer

FAQ

Last Mile är den sista leveranssträckan mellan en terminal/hubb och en slutmottagare. Många säger att det är den dyraste sträckan i en leveranskedja och det kan stämma, men desto större anledning att effektivisera och digitalisera den. Genom att jobba med smarta verktyg finns det mycket att tjäna, både i ekonomi och kvalitet.

Vi strävar alltid efter enkelhet. Oavsett hur komplext ditt leveransflöde är så är det enkelt att komma igång med pinDeliver. I dess enklaste form behöver du en dator, ett fordon och något att leverera. Du kan ladda upp leveransdata via Excel eller så integrerar vi med våra API:er till något av dina befintliga system.

Vi hjälper dig att sätta upp ett konto och att komma igång enkelt och snabbt. 

Vill du läsa mer om hur du kommer igång med pinDeliver? Kolla in vår dokumentation.

Vi hjälper er komma igång direkt när vi är överens och har skrivit avtal. Samma dag kan du få tillgång till plattformen och en genomgång för hur du kan komma igång. Vill ni integrera via API får ni tillgång till vår API-dokumentation och en testmiljö där ni i er egen takt kan utveckla integrationen.

Så här enkelt
kommer du igång!