Jobba hos oss

ett ställe att trivas och utvecklas

Sugen på att jobba på ett spännande produktbolag som har som mål och ambition att revolutionera logistik och hemleveranser? Då har du kommit helt rätt! Se våra lediga tjänster eller släng iväg en spontanansökan!

Om pinDeliver

pinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som skapar hållbara och lönsamma last mile leveranser, med enkelhet och kundupplevelse i fokus. Vi grundades 2012 i hjärtat av Göteborg med målet att hjälpa företag att optimera sina transporter och underlätta kundresan. Vi äger själva vårt bolag och bygger produkter som vi är stolta över. Med mycket spännande saker framför oss, söker vi efter nya stjärnor som vill vara med på resan! 

Att jobba hos pinDeliver

Ambition och kreativitet: Med vårt mål är att utveckla och revolutionera logistikbranschen, samt last mile leveranser. Vi uppmuntrar våra medarbetare att ta fram sin kreativa sida och driv för att komma på idéer och utveckla dessa områden som ett team. 

Teamkänsla: Vi på pinDeliver samarbetar, stöttar och lär av varandra. Det är en viktigt grund för vår företagskultur. Där alla ska trivas och ha en härlig stämning både på kontoret och utanför. 

Värdesätter individen: Vi på pinDeliver tror på individens förmåga. Därmed uppmuntrar vi våra anställda att använda sin kunskap och dela med sig till andra. Även anställdas hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför har vi ett väl utvecklat förmånspaket med bidrag för friskvård, kompetensutveckling och vidareutbildning, samt mycket mer. 

Bli en del av pinDeliver teamet

Vad är din roll hos pinDeliver? Systemutvecklare, vi vidareutvecklar och förädlar pinDeliver, en molnbaserad leveransplattform. Här är det  viktigt att vara kreativ och kunna jobba bra tillsammans med andra.

Hur är det att jobba på pinDeliver? Att jobba på pinDeliver innebär att man ofta får arbeta nära kunderna. Vi har tät kontakt med de som använder IT-systemet och får ofta vara med och styra kundens verksamhet utefter it-behovet. Vi gör dessutom ett viktigt arbete för att logistik ska vara hållbart och miljövänligt för en säker framtid.

Vad är det bästa med ditt jobb hos pinDeliver? Kollegorna och kunderna. Jag har inte en tråkig dag på jobbet. Dessutom är pinDeliver en flexibel arbetsplats vilket passar mig och mitt liv väldigt bra.

Hur är samhörigheten? Den är på topp. Kollegor vill att jag ska segra och vill gärna hjälpa mig in i mål. Det finns ett genuint intresse hos mina kollegor kring vad jag gör på och utanför jobbet som gör att arbetsplatsen blir min bonusfamilj. Vi hjälper alla till och tar ansvar för att alla ska trivas så bra som möjligt. Detta är viktigt för vår företagskultur. 

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut? För pinDeliver är det viktigt att jag lär mig nya saker. Det uppmuntras helt enkelt att jag lär mig ny kunskap. Visar jag intresse för något eller har ett önskemål att testa något nytt eller jobba på ett annat sätt så får jag de verktygen jag behöver för att lära mig det. Det uppmuntras även att dela med sig av kunskap som man har lärt sig för att sprida kompetensen i teamet.

– Jeremy Danner, Systemutvecklare hos pinDeliver

Vad är din roll hos pinDeliver? Jag jobbar som apputvecklare. 

Hur är det att jobba på pinDeliver? På pinDeliver har jag möjlighet att själv lägga upp mitt arbete och komma med egna idéer och initiativ. På ett litet företag som växer kraftigt har man möjlighet att själv forma sin roll och påverka företagets inriktning. 

Vad är det bästa med ditt jobb hos pinDeliver? Jag tycker om att göra verklig samhällsnytta under min arbetstid. På pinDeliver får jag möjlighet att vara med och skapa lösningar på moderna problem som samverkar till ett hållbart samhälle. Vi väger in miljöaspekter och arbetsförhållanden för människor när vi skapar nya system och appar. 

Hur är samhörigheten? På ett litet företag har man möjlighet att ta del utav allt. Här samarbetar jag nära affärsutvecklare, marknadsförare och säljare, såväl som med utvecklare och testare. Samhörigheten gör att man får en helhetsbild av vad som händer på företaget och får kunskaper som ger inspiration till nya förslag om företagets vidareutveckling.  

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut? Här har jag stor möjlighet att välja vilka områden jag vill fördjupa mig inom. Jag kan välja vilka nya tekniker jag vill sätta mig in i, men  har också möjlighet att driva egna CSR-projekt vid sidan av mina huvuduppgifter. Inom CSR har jag chans att ta egna initiativ mot ett hållbarare samhälle. Det ger mig stor möjlighet att påverka både teknikval och vilka samhällsfrågor jag vill engagera mig i.  

-Jenny Forsberg, Apputvecklare hos pinDeliver

lediga tjänster

Tyvärr finns det inga lediga tjänster ute just nu… Men tveka inte att att skicka in en spontanansökan!

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på pinDeliver!

Inga lediga jobb ute just nu? Eller vill du se vilka möjligheter du har hos oss? Vi tar alltid emot ansökningar. Skicka ett mail till

hello@pindeliver.com

Så hör vi av oss inom kort!

Redo att excellera dina last mile leveranser?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!