pinDeliver release 3.6

Nyhet

Våren är väl här nu och det är även version 3.6 av pinDeliver! Som vanligt gäller att ni hör av er om ni är nyfikna på de nya funktionerna eller om ni har frågor som rör nyheterna.

Våren är väl här nu och det är även version 3.6 av pinDeliver! Som vanligt gäller att ni hör av er om ni är nyfikna på de nya funktionerna eller om ni har frågor som rör nyheterna.

Inloggning med OFFICE365
Kör ert företag med Office365? Då kan vi glädja er med att ni kan få till single sign on med ert Office365-login. Ändra bara era användarnamn i pinDeliver till er e-postadress och klicka sedan på inloggning med Office 365 på inloggningssidan så kommer ni logga in mot ert Microsoft-konto.

Språkstöd för Norska och Danska
pinDeliver växer utanför Sveriges gränser och våra grannländer står på tur för att börja använda pinDeliver! Därför har vi nu översatt systemet till både Norska och Danska, sedan tidigare går det att köra pinDeliver även på engelska. Meddela oss om ni vill aktivera fler språk än svenska i ert pinDeliver.

Nollställ leverans
Många har önskat att det går att ångra eller nollställa en utförd leverans i pinDeliver och nu är det möjligt. Vi har öppnat för att transportledaren, inifrån pinDeliver Office, kan nollställa en leverans och på så sätt låta en chaufför registrera om ett stopp. Fortfarande tillåts inte chauffören att ångra, men genom att höra av sig till transportledaren låter det sig göras.

OBS! Räkna om leveranstider OBS!
För er som gör mycket förändringar i körningar och är vana vid att räkna om leveranstider så har vi gjort en förändring. Knappen Räkna om leveranstider har vi flyttat in i samma fönster som Optimera om. Detta innebär att om ni gör en förändring, tex byter plats på två stopp och ni vill räkna om leveranstider, så klickar ni på Optimera igen där det nu finns en flik som heter Räkna om leveranstider. Där kan ni också ställa om starttiden om det är så att ni vill flytta fram hela körningen tex 1 timma.

Lastbärare i lastbärare
Vad är detta? Jo, vi har gjort det möjligt att hantera flera nivåer av lastbärare, tex att kollin ligger på en pall eller i en rullbur och att det finns en relation mellan ett kolli och lastbäraren kollit tillhör. Detta har vi gjort för att möjliggöra mer avancerad funktionalitet för tex rangering och scanning. De flesta av er kommer inte vara berörda av eller märka av detta men är ni nyfikna på om det kan vara nåt för er så hör av er.