Samordnad Varudistribution

En kraftfull plattform för samordnad varudistribution

För att lyckas med samordnad distribution av varor krävs en effektiv plattform för att få alla delar i leveranskedjan att samarbeta.

pinDeliver erbjuder en molnbaserad plattform för samordnad distribution av varor för t.ex. kommuner som vill förbättra sin effektivitet och minska miljöpåverkan när det gäller last mile leveranser i närområde eller city-logistik.

När hållbarhet och full kontroll samarbetar hand i hand

Med pinDeliver kan olika avsändare enkelt integreras i en och samma plattform och du kan, inte bara skapa en hållbar och samordnad distribution av varor, utan också ha full kontroll och transparens i varje steg. Detta gör att du kan kommunicera proaktivt och ge support till alla inblandade.

pinDeliver förenklar alla chaufförers jobb

Vårt team av utvecklare har lyssnat på de mest erfarna förarna och byggt ett verktyg som är utformat för dem. pinDeliver hjälper till att bli av med onödig administration och låter förarna fokusera på att leverera dina varor och paket.

Med pinDeliver får förarna ett detaljerat schema, trafikanvisningar, inbäddat GPS-stöd, digital signering på skärmen och till och med en automatisk funktionalitet för att ta bilder som leveransbevis.

 

pinDeliver – för komplett kontroll och full flexibilitet

Om du vill bli mer effektiv och förutsägbar med din samordnade distribution och hantera varje del i leveranskedjan med full kontroll kommer pinDeliver att vara rätt för dig.

fyra moment

För den perfekta leveransen

Planera

Genom att låta pinDeliver hjälpa dig att planera och optimera dina leveranser kommer du upptäcka att du inte bara förbättrar kvalitet och kundupplevelse utan också frigör värdefull handläggningstid som spenderas bättre på dina kunder. Genom optimeringsprocessen kan du också minimera miljöpåverkan och bidra till ett bättre klimat.

Leverera

För att göra ett perfekt sista intryck på dina kunder måste du lita på att transportbolaget och deras chaufförer presterar en fantastisk leveransupplevelse. pinDeliver erbjuder en populär och intuitiv app som hjälper både dig och chaufförerna att glänsa och göra leveransen till en riktigt bra upplevelse för dina kunder. Efter leveransen kan du be dina kunder att betygsätta leveransen, anonymt.

Kommunicera

Genom att digitalisera hela distributionsprocessen kan pinDeliver erbjuda kraftfulla verktyg för att tillgodose dina kunders efterfrågan på information. Med uppföljning i realtid och en plattform för kommunikationsflöden kan du enkelt förutse förändringar och effektivt och proaktivt kommunicera med både kunder och chaufförer.

Följ upp

Förutom verktygen för realtidsuppföljning som hjälper exempelvis Kundtjänst att hålla full kontroll över dina kundleveranser så erbjuder också pinDeliver kraftfulla rapport- och analysverktyg. Med bara några få klick får du en bra översikt över saker som leveransprecision, avvikelser, kundnöjdhet och mycket mer.

REDO ATT EXCELLERA DINA LAST MILE LEVERANSER?

Låt oss berätta mer om vad pinDeliver kan göra för dig!