Pindeliver recruits marcus wigren

News

Av Nina Littorin

Med sin breda erfarenhet och nätverk inom logistik och it-lösningar blir Marcus Wigren en nyckelspelare för pinDelivers fortsatta utveckling mot att erbjuda marknadens bästa leveransplattform för transparenta och hållbara last mile leveranser.

pinDeliver har anställt Marcus Wigren, som senast kommer från rollen som partneransvarig på LogTrade Technology. Marcus kommer att arbeta som partneransvarig för pinDeliver och ansvara för kopplingar mellan pinDelivers leveransplattform och bland annat Microsoft Dynamics där han har mer än 20 års erfarenhet.

– pinDeliver är ett företag som jag med stor entusiasm har följt de senaste åren och jag ser med stor ödmjukhet och förväntan fram emot att få bli en del av teamet. Det ska bli otroligt roligt att lära mig mer och jag ser fram emot att fortsätta utveckla en fantastisk tjänst, säger Marcus Wigren.

pinDeliver hade en stark tillväxt under 2020 och såg en kraftigt ökad efterfrågan på leveransplattformen från både befintliga och nya kundsegment vilket skapat ett behov av att förstärka teamet ytterligare.

– Vi är oerhört glada att Marcus väljer att ansluta sig till vårt team. Med hans gedigna erfarenhet, kompetens och nätverk inom logistik och IT-lösningar skapar vi nya möjligheter och tar nästa steg i vår tillväxtresa, säger Patrik Thelandersson, VD pinDeliver.

Marcus påbörjar sin tjänst på pinDeliver efter sommaren.

För mer information kontakta:

Nina Littorin
Marknadsansvarig pinDeliver
+46760017869
nina@pindeliver.com